Wah Nam Hong, grote toko in Den Haag & Rotterdam

Wah Nam Hong, grote toko in Den Haag & Rotterdam

Wah Nam Hong is een Aziatische supermarkt met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. In Den Haag zit ie op de Wagenstraat, in China Town. De  ruim opgezette winkel heeft een groot en gevarieerd aanbod.

Wat koop je bij Wah Nam Hong?

Tsja, wat niet eigenlijk? Bij Wah Nam Hong vind je waarschijnlijk 95% van wat je aan Aziatische producten nodig hebt. Voor héél bijzondere dingen kun je wellicht beter terecht bij gespecialiseerde toko’s, zoals de Indiase toko India Gate, de Koreaanse toko Kokoro of vegetarische toko Sie-San (allemaal in Den Haag).

Het zwaartepunt ligt bij Wah Nam Hong op Chinese ingrediënten, maar ze hebben een groot aanbod van producten uit zo’n beetje heel Azië: kruidenmengsels en -pasta’s uit China, India, Thailand en zo’n beetje alles er tussenin. Meel, rijst en noedels van Vietnam tot aan Japan. Blikjes ingemaakte groenten, potjes sambal en allerlei soorten olie. Aziatische drankjes (ook alcohol). Vissauzen, sojasauzen, bonensauzen. Zeewier, chips en zoete snacks.

Wah Nam Hong

Maar er is meer. Vrieskisten met allerlei dim sum, loempia’s en roti prata. Ook verschillende soorten bevroren garnalen en vis. En zoetigheid, zoals mochi en Aziatisch ijs (sesam, groene thee, doerian en meer).

Ook het versaanbod is groot: verse groenten, kruiden (ook bijvoorbeeld Thaise basilicum, Chinese bieslook en perillaleaf), verschillende soorten pepertjes. Je vindt er ook verse blokken tofu en nashipeer.

Tot slot hebben ze de “hardware” voor in de keuken: woks, soepkommen, stoommandjes, eetstokjes en dergelijke.

Verkopen ze dan werkelijk alles?

Bijna alles, maar er zijn een paar dingen die je niet zult vinden bij Wah Nam Hong. Ze hebben geen verse vis of vlees. Ook het aanbod van vers fruit is vrij beperkt. En ze hebben geen counter met snacks (loempia’s e.d.), zoals Amazing Oriental dat bijvoorbeeld wel heeft.

Wah Nam Hong

Waar vind je Wah Nam Hong?

“Mijn” Wah Nam Hong zit aan de Gedempte Burgwal 8 in Den Haag. Er zijn ook twee vestigingen Rotterdam (op de West-Kruiskade en in de Markthal, waar je er ook kunt eten).

Er zit ook een vestiging in Leidschenveen (Vlist 23, vlakbij Sligro Forepark). Ik ben er nog nooit geweest, maar het is wellicht handig als je grote inkopen wilt doen en met de auto komt.

Meer informatie en openingstijden: wahnamhong.eu

Meer weten?