Teens of Thailand: dé gin-bar van Bangkok

Teens of Thailand: dé gin-bar van Bangkok

Na een food tour door het Chinatown van Bangkok belandden we bij Teens of Thailand. Deze coole cocktailbar is gespecialiseerd in gin. 

Teens of Thailand heeft tientallen soorten gin in huis. Ze maken er bijzondere cocktails en verrassende gin-tonic-combo’s mee. En niet onverdienstelijk: de bar staat al jaren in de top 50 van beste bars van Azië.

Aan bijzondere drankjes hangt vaak wel een stevig prijskaartje. Dat is hier niet anders. Voor een cocktail betaal je rond de 350 tot 450 bath (zo’n 10 á 13 euro).

Shabby-chic & cool

Je vindt Teens of Thailand in een oud winkelpand aan Soi Nana in Yaowarat, het Chinatown van Bangkok. Soi Nana staat bekend als een hipster-straatje met barretjes en kleine galeries.

Teens of Thailand gaat schuil achter een zware houten deur, omlijst met stickers. Binnen tref je een kleine bar. Er staan maar een paar tafeltjes. De inrichting is een tikje rauw, shabby-chic en cool. De muren zijn van baksteen en beton, aangekleed met oude Thaise filmposters en eenvoudige planken vol flessen gin. 

Echt een fijne, pretentieloze plek. Minpunt: na de laatste ronde hadden we het gevoel dat we werden weggekeken. Maar goed, het was dan ook een woensdagavond. En gelukkig is er altijd nog Khaosan Road 😉

Waar vind je Teens of Thailand?

Soi 76 Nana (Yaowarat), Bangkok. Zeven minuten lopen vanaf Hua Lamphong MRT Subway Station.

Teens of Thailand

Meer weten over Thailand en de Thaise keuken?