Over mij

Over mij

Even voorstellen. Ik ben Lindy. Woonachtig in hartje Den Haag, moeder van baby Yuna, werkzaam in gemeenteland. Ik ben dol op schrijven, eten, koken en reizen – in het bijzonder door Azië. Al deze passies komen bij elkaar op deze blog, bomvol foodie-reisverhalen, Aziatische recepten en recensies. Deel jij mijn passie voor Aziatisch koken & eten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Reishonger

Eten en reizen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is geen betere manier om in contact te komen met je reisbestemming, dan door te eten. Of je nu een plekje verovert in een bomvolle food court of op de stoep een gefrituurde hap eet: door je onder te dompelen in de lokale cuisine, komt een bestemming echt bij je binnen. 

Ik ben altijd op zoek naar het volgende fantastische eettentje. Naar de meest bijzondere street food, die ene bizarre lokale specialiteit of de perfecte ramen. Daarom de naam van deze blog: Noodles on my mind.

Exotische smaken, dicht bij huis

Ik ben zelf opgegroeid in een dorp waar je vroeger nog geen koriander kon kopen, maar gelukkig hoef je niet helemaal naar Azië om te kunnen genieten van Aziatisch eten. Nederland zit bomvol leuke Aziatische restaurantjes. Van hippe hotspots tot eenvoudige eethuisjes. Ik deel mijn tips graag met je!

Ook geef ik tips over toffe toko’s, fijne kookboeken en Aziatische recepten. Want hoe leuk is het om zelf de keuken in te duiken? Ik vind het heerlijk: urenlang in pannetjes roeren, een snufje van dit, een schepje van dat…

Over deze blog

Alle verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaringen: landen waar ik ben geweest, restaurants die ik heb bezocht, recepten die ik zelf heb getest. Foto’s zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld. Sterker nog: omdat ik meestal degene ben met de camera in hand, zie je mijn vriend Tim vaker op de foto’s dan mij.

Ontdek je een foutje? Een gesloten restaurant of een kilo waar een gram moet staan? Laat het me weten via het contactformulier!

Contact