3x Indiaas in Den Haag

3x Indiaas in Den Haag

Crave jij curry’s, chappati en chutneys? Dringend behoefte aan dal, dosa of dahi vada? Of heb je gewoon vet veel zin in vindaloo? OK, genoeg geallitereerd: hier komen mijn 3 top-tips voor Indiaas in Den Haag!

1. Himalayan

Dit is misschien wel mijn favoriete plekje voor Indiaas eten in Den Haag. In dit eenvoudige restaurant eet je gerechten uit de hele Himalaya-regio, zoals Tibetaanse dumplings en thukpa (een noedelsoep die vooral in Bhutan, Nepal en Tibet gegeten wordt). Ook voor Indiase klassiekers als samosa’s, tandoori-gerechten en tikka massala ben je hier aan het juiste adres.

Himalayan

2. Krishna Vilas

Krishna Vilas serveert vegetarische gerechten, voornamelijk uit het zuiden van India. De enorme menukaart bevat onder andere paneer- en aardappelcurries en verschillende soorten Indiase pannenkoeken. Het decor doet een beetje nineties aan: een kantine met spotjes en knaloranje neplederen stoelen. 

Krishna Vilas

3. Saravana Bhavan

Saravana Bhavan maakt deel uit van een Indiase keten van vegetarische restaurants. Ook hier heb je het kantinegevoel en een huuuge kaart met vegetarische, Zuid-Indiase gerechten. Op de menukaart is duidelijk aangegeven welke gerechten vegan of glutenvrij zijn. Alles is goed op smaak, maar net iets minder spetterend dan bij Krishna Vilas. 

Saravanaa Bhavan Den Haag

Meer weten over Indiaas eten?